Oh Tag Tag Tag ! :D
Thursday, November 3, 2011 @ 10:03 PM


1.Korang selalu tak blogwalking?
2.Korang sambil ber-BLOG , korang buat apa?
3.Haiwan yang korang suka gila?
4.Lagu yang korang rasa best gila dan korang memang addicted dengan lagu tu. Dan kenapa ?
5.Korang rasa korang hot / market / omeyyy tak?
6.Korang rasa korang ni best?
7.Siapa kawan korang yang paling gempak sekali?
8.Blog siapa yang paling meletup yang korang tau macam blog Rogayah?
9.Jenama yang korang suka?
10.Warna yang korang suka?
11.Nama cikgu yang korang suka dekat sekolah?
12.Benda yang korang paling benci dekat sekolah?
13.Kalau korang ada RM 1 juta , korang nak buat apa?
14.Korang rasa nak duduk dekat negara mana?
15.Patung yang korang suka?
16.Rumah korang rumah apa? Korang suka tak rumah korang duduk sekarang?
17.Apa akan terjadi kalau aku duduk sebelah rumah korang?
18.Korang prefer bawak motor or kereta? Kenapa?
19.Coklat or Vanilla yang korang suka ?
20.Korang rasa annoying tak jawab soalan ni banyak banyak?



Ahli-ahli persatuan Mak Senah yang di-TAG :
  1. Sheikh Aiman
  2. SupermanTakHebat
  3. Muhdaus
  4. Suresh Susu
  5. Sarah
  6. Raja Mohd Faiz
  7. Fahmi Arieef
  8. .......korang yang tak tersenarai kalau nak jawab soalan maut ni , jawab lah k? Buatlah macam soalan sendiri . Kbai !