Oh Straight Forward .
Sunday, November 6, 2011 @ 1:33 AM


Okay , sekarang straight forward is my new style .
Kenapa ?
Sebab walaupun kita bercakap berkias , atau perli perli , tapi hakikatnya atau kesudahannya sama je kan ?

Okay , post ni untuk SEMUA kawan kawan aku :')
Tak ada siapa pun tertinggal kecuali orang yang memang aku fckkkk dia -,-''
Apa maksud ''aku fckkk dia'' ?
Maksudnya orang yang aku paling benci and never be friend with them anymore or talk with them .

Okay , I should let all of you know what I really feel right now .
Sebenarnya aku bersyukur sangat dapat kawan yang gila gila kentang macam korang ni .
Korang banyak personaliti and karisma masing masing .
That's is awezomeeeee .
Walaupun banyak kesukaran untuk menyesuaikan diri .
Tapi lama lama dah biasa and masak dengan perangai korang .
So , aku baru je baca blog Hilmi .
And I almost cry :o
Kenapa ?
Sebab post dia memang menyentuh hati .
And , I'm VERY SORRY kalau kau terasa .
Aku tak berniat nak buat kau touching touching okay ? :')
Losing a friend is the worse thing that I don't want happen in my life .

Perkataan KAWAN yang aku sebut hari hari memang aku maksudkannya .
Bukan sekadar cakap , tapi memang aku anggap kau sebagai kawan aku .
Aku sayang korang semua okay ?
Tak ada bezanya .
Aku bangga dapat kawan macam korang okay :')

Maybe sampai sini je kot . Mengantuk sangat . Haih .


To be continued.....