Oh Freaking Tired .
Friday, November 4, 2011 @ 9:59 PM


Durhhhh .
Memang letih lah kan kalau kita je yang nak kena faham perasaan orang lain ,
tapi orang lain tak pernah nak faham perasaan kita kan ?
Hal kecil pun nak besar besarkan .
Last last saye je selalu yang kena pujuk / mengalah / blah blah blah .
Tolonglah , menyampah dah nak faham orang lain je .
Ingat saye ni takde perasaan jugak ke ? -,-''
Do whatever that you want , all I want is great time with my awezomeeee friends kays .
You have your bestfriend , and your cool friends so just talk to him/her/them .

Aku ni siapa lah sangat nak dibandingkan dengan kawan baik kau kan .
Well , everybody only trust their bestfriend more than their friends .
So , I think I should just shut my awezomeeee mouth before anything gonna be worse .
Jangan fikir kau je betul okay ? Fikir orang lain jugak .
I'm so sorry cuz I have to say this but I can't take it anymore kays ? -,-''
Aku cuma ada 1 otak , 2 mata , 2 telinga , 1 hidung , 1 mulut , 2 tangan , 2 kaki and 1 hati .
Ingat aku boleh tahan ke lama lama macam ni ?
And , jangan lupa , jangan ingat kawan kawan yang rapat dengan kau cakap semua betul okay? (bukan dituju kepada sesiapa , tapi ni fakta yang betul)
Hidup ni penuh dengan penipuan .
Don't fool yourself with what others people say .

Dear friends ,
Our friendship will remain the same , forever .
Even we're not speak to each other , laugh together , meet each other .
But I can feel you through my heart .
So don't worry , I will never forget all those awezomeee moment we've been through together . 


Kbai .