F.R.I.E.N.D.S
Monday, October 10, 2011 @ 2:09 AM



Friendship .
Harta saye yang paling berharga dan tidak ternilai .
The most important person in my life beside the stupid biatches .
Sekarang SPM dah makin dekat .
Kawan kawan Form 5 tahun 2011 ni pun dah nak habis .
Seriously , saye rasa teramat sedih dan pilu bila fikirkan bila diorang dah tak ada next year :(
I will miss them A LOT !
Seriously , A LOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !
Kenapa masa cepat sangat berlalu huh ?
Ya Allah , tolonglah kekalkan persahabatan kami sehingga bila bila .
Jauhilah kami daripada segala keburukan pada masa sekarang atau akan datang .
Semoga kami semua dapat tempuhinya dengan tabah . Amin .

Endless friendship !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So , nanti sambung lagi lah buat post ni .
Boring lerr , nak main game :o
muehehehe .

Kbye !