Heh -,-
Sunday, June 26, 2011 @ 9:21 PM


Walao eh , macam babababibibi aku tengok wall babababibibi tu . Semalam tanya title lagu , lepastu aku kasi lah . Senang senang dia remove aku punya post . Tak appreciate langsung *tak cakap thankyou , terimakasih ke .* ! Lepastu , babababibibi tu post balik dekat status dia . Kiranya macam dia tahu dah lah lagu tu . I was like "Oh God , why this devil is so freaking bad ." Memang perangai macam sial , puihhhh atas muka kau ! -,- Godielah . Lepas ni tak nak aku cara hal kau dah -,-

Labels: