Get ready for tomorrow :D
Tuesday, June 7, 2011 @ 8:05 PM


Hi , durhhhhhhhhh bosan gila sekarang ni , tak tau nak buat apa . Hmmmm , esok nak keluar dengan kawan kawan seperjuangan (ceh :p) . Study Tengok wayang lerrr :D Hahaha . Lepastu nak print baju RAWRSOME :B Weeeeeeee , tak sabornye nak tengok hasilnya . Mintak mintak lah semuanye akan menjadi sangat hebat selamanya . Amin . So , esok tak tau lah diorang tu nak tengok cerita ape . Diorang cakap nak tengok 2 movie esok . Ummm :O *muka terkejut .

Hmmm , cuti sekolah bosan jugak kan ? Tak tahu nak buat apa , kalau time sekolah mesti best , rindu nak kena sebat (padahal tak) , rindu nak pinjam buku Raja Mohd Faiz (tiru yeah :D ) . Ahahahahaha . Rindu nak lepak petang petang dengan The Plastic's :D Hahahahaha !

So , ni je lah kot post kali ni , tak tahu nak cakap ape dah :D Btw , that copydog tak buat hal dah , bagus lah , kalau tak menyalak 24 jam . Rimas gila :D

Labels: