It's friday , friday , gotta get down on friday ! :D
Saturday, May 14, 2011 @ 11:47 AM


Walao eh ! Semalam letih giler babenggggggg ! Semalam lepas habis sekolah , kitorang terus pergi Megamall . Sampai dekat sana teman Hafiz tu main bowling dulu . Nampak Raja Mohd Faiz, Nik , Amir , Tahir dan lain lain lagi :p HAHAHAHA . Raja tu bukan nak tegur aku pun . Sombong gila . Maklumlah , dia market mana nak tegur aku :'( ! Pastu pergi Apple K , karaoke lahhhhhh wehhh :D Lepaskan tention dulu sebelum exam next week ! :D HAHAHAHAHAHA . Pastu petang tu sheikh dengan hafiz balik , bosangggg gilooo! Tinggal lah aku , Hilmi dengan Suresh *maklumlah , dah janji dengan Hilmi nak pergi beli barang dekat ECM * . Jadi , kitorang start pergi beli barang tu pukul 5.00 petang . Kitorang jalan jalan , tengok baju , cari buku . Letih gila ikut diorang ni ! HAHAHAHAHAHA . Bab jalan diorang memang nombor 1 :P Lepas dah habis beli menatang-menatang tu semua , kitorang pun stop lah nak jalan jalan . Kaki rasa nak tercabut dah ! Lepastu tengok jam pukul 7.28 . Memang gila lah , non-stop berjalan :D ! HAHAHA , lepastu jalan kaki pergi Megamall , beli air COOL BLOG dulu , pastu balik naik Taxi . Tepat pukul 8.00 sampai rumah :) Semalam memang best lerrrr , tak tau nak cakap mende dohhhhhh ! HAHAHAHAHA :D


Kbye .

Labels: