Sick Day :(
Saturday, April 16, 2011 @ 11:34 PM


Sick Day :(




Hari sakit sudah tiba lagi ! Hadoiii , demam , esok nak pergi mandi pantai pulak ( ikut kakak ipar pergi bersukan , dia kerja Kuantan Medical Center *clinic* ) . Baru lepas habis buat design and baru lepas makan ubat . Tengah tunggu effect ubat ni , lepas tu tidur lahhh :') Ramai yang sakit kan ? Tengah jalan jalan dekat facebook tadi , tengok tengok ada student St.Thomas yang accident :O Kelas 4 Earth (diorang panggil wan) , walaupun tak kenal & tak pernah cakap, tapi pernah la jugak nampak banyak kali time turun tangga dekat kelas , hoho :P . Hope kau cepat sembuh ye kawan :) Okay , another story pulak , Sheikh Aiman tu pergi Fraser Hills & tinggal saye sorang sorang dekat Kuantan ni . Fine! Gitulah kacip :( Cakap esok nak ikut pergi mandi pantai pakai bikini , HAHAHAHA . Okay gurau je :P Tapi takpe lah kan , boleh lah saye keluar dengan Awan masa dia takde ! HAHAHAHAHAHAHAHA . Wooohoooo , peluang keemasan :B Hilmi pulak tak online facebook harini , Ughhhh , serious bosan gila , Raje pun sumbat doeee :P HAHAHAHA . Lepastu tolong si Daus ni edit template blog die , nice la jugak :') Haihhhh , okay lahhh , tak larat ni nak fikir banyak banyak :D



Bye ! I ❤ Awan <--- Sheikh tengok ni :D

Labels: