An Ordinary Night :')
Sunday, April 3, 2011 @ 12:25 AM


An Ordinary Night :')

Hah , baru siap buat background baru beloggg :D Letih gila :p theme blog ni macam ala ala School , Fun , Colourful lahh :p Saye baru belajar ni semua . HAHAHAHA . lepastu pergi jenguk blog orang orang yang hebat dan berpengalaman macam kak Mysara *sayabudakcomel* . Blog kak Mysara tu menarik gila sebab banyak tips untuk blogger yang agak baru *macam saya* . HAHAHAHAHA! Okay tak dinafikan saye memang new blogger boy -___- . Lepas tu jalan jalan lagi dekat beloggg orang lain . ada belog nampak serabut dengan ADS . Kenapa banyak sangat -___-' . Sorry , memang saya baru dalam blogger ni , tapi tak best kalau taruk banyak sangat Ads . pening kepala nak baca mana satu post yang anda hantar *kalau siapa siapa terasa , maaf yek* . Hmmmm . Raje ada cakap haritu yang belogg saye ni tak ada arah tujuan , saye pun rasa macam tu , so start dari sekarang saye nak tumpukan kepada Graphic Arttttttt :') ❤ . banyak benda yang perlu belajar , tapi yang mana saye tau , saye share dengan semua . *tak baik kedekut ilmu* . setakat ni baru sikit yang edit , nanti nak buat gallery untuk semua picture yang saye dah edit :)


Bye . I ❤ Awan :p <--- Sheikh tengok ni :D

Labels: