Ohhh babi's -___-
Friday, April 8, 2011 @ 5:59 PM


Ohhh babi's -___-

Bengong's lahhhh . barang hilang dekat sekolah . memang tak puas hati gilaaa ! -___- tapi nak marah pun tak guna kan ? barang dah hilang , nak buat macam mana . Berdoa je la supaya jumpa balik . Kalau marah nanti tumbuh jerawattt ! Kepada kawan-kawan saya , SORRY gila gila kalau tadi dekat sekolah aku buat 'dont know' atau pun ignore korang . sebab masa tu aku tengah cari , rasa SERABUT GILA banyak benda kena buat . Aku letih tauuuu :'( *kesian dekat aku kan kan ? :') * Okay , kepada SHEIKH MOHD AIMAN , sorry tadi aku tak layan kau , aku kena cepat nak balik + nak cari menatang kecik tu tadi kejup dekat Bengkel Seni , so aku betul betul tak boleh nak tegur , SORRY , and tolong lah bagi aku Awan , taknok maduuu :') HAHAHAHAHAHAHA ! Okay lah , nak rehat .


Bye ❤ Awan <--- Sheikh tengok ni . :D

Labels: