Mak Saya Suka Salahkan Internet :')
Sunday, April 10, 2011 @ 12:10 AM


Mak Saya Suka Salahkan Internet :')


Haaaaa, tadi saye tengah cakap pasal Gigi , pastu pasal Vaselin dan lain lain . Mak saye cakap " Haaa , percaya sangat internet , awak ni pengaruh internet lahh ." . Saye pun tak tau la nak cakap ape :P Just "Hehehehe :D -sambil tersengih dan buat muka tak bersalah , tiba tiba je kan ? HAHAHAHA- " . Satu lagi , bila time exam dekat mesti mak saye cakap macam ni " Haaaa , exam esok keluar la soalan Pesbuk . " Tapi ...... kalau time dia nak dengar lagu hindustan dia -____- Perghhh , 20 lagu semua nak dengar , pastu saye kasi alasan " Lagu tu dah tak ade lah Mak . " , pastu mak saye cakap " Internet mesti ade punye , bukak je lah cepat . " . Perghhh , mak saye ni memang pelik , HAHAHA , tapi mak saye sporting .


Soalan : Adakah anda pernah mengalami pengalaman seperti saya ? :P


I ❤ You Mak !!!!! :') *Kena buat homework , sebab baru lepas kena ceramah dengan Mak saye :P *

Labels: