Four Venus .
Friday, April 15, 2011 @ 7:37 PM



Four Venus .


Haha , kelas saye paling best sekali :D Haha , macam macam benda berlaku , best gilerrrr ! Hari ni banyak benda berlaku , semua buat saye tergelak . Kalau hari hari macam ni boleh jadi gila + migrain :P Okay , pastu ada short conversation -

Syahir : Raje , ade orang nak kat kau , kau tak nak !
Raje : Siape ?
Saye : *menyampuk* Entohhhh raje , HAHAHAHAHA :P
Syahir : Ala yang sama tusyen dengan kau dulu .
Raje : Siape ? <---- ngok raje ni , LamPi . HAHAHAHAHA
Syahir : Ala , kecik kecik , putih putih , kalau aku ambik je . hahaha .
Saye : HAHAHA , entah Raje .
Raje : Bolokkkk lah , errr =.="
Syahir : HAHAHAHAHA . Tapi die dah ****** dengan ****** kan ?
Raje : *buat buat tak dengar*
Saye : *tidur*

Okay , habis dah short conversation . Pastu masa Bahasa Melayu tadi , kitorang tengah baca sajak tu semua :P Pastu Cikgu Ungku nak tunjuk cara Sajak Berlagu untuk Harga Remaja *entah lah , tak ingat * . Pastu kitorang pun macam "aarhhhhh , tak nak!" . pastu sebelum cikgu tu belum start semua tepuk tangan kuat kuat macam cikgu tu dah habis baca . HAHAHAHA . sumpoh lawak wehhhh :P Pastu masa kelas Perdagangan dekat Bilik Tayangan tadi , kitorang tengah syok gila gila belajar , ada lah budak petang yang ngok ngek mana entah pergi tolak pintu tu , tak ada kerja betul diorang nihh . Pastu , kitorang pun "BOOOOOO!" lah budak tu . Budak tu pun pergi meninggalkan tempat kejadian sambil membawa diri yang telah dimalukan oleh kitorang . HAHAHAHAHA . Pastu , kitorang sambung balik , then ada librarian datang nak ambik remote , die baru tolak pintu , kitorang pun "OIIIIIIIIIIIIIII!" ramai ramai , HAHAHAHAHA . kitorang tak tau pulak librarian tu nak ambik remote je . HAHAHAHA , masa kitorang jerit tu , muka cuak gila , HAHAHAHAHAHA kelakor gile babo's ! Terus budak tu tinggalkan tempat tu dengan keadaan yang berdebar giler . :D Pastu , saye dengar lah diorang ni bising , cakap pasal ape entah , tapi yang paling Tak Boleh Nok Gi (tak boleh blaa)*bak kata besut* diorang cakap perkataan Bercumbu (kiss) , HAHAHAHAHA . Ayat skema giler :D Haihhhh . Okay , sebagai penutup , saye nak cakap yang kelas ni memang behhhh giler giler giler giler lahh :') . Tu je la kot untuk cerita pasal kelas saye ni :D


Tata .

Labels: