Eh sial -____-
Sunday, April 24, 2011 @ 12:19 AM




Eh sial -____-




Anjing tu menunjukkan aksi aksi COPYDOG lagi , eh babi , kau ni boleh tak jangan sangat nak tiru aku ? Kalau kau nak cari , cari lah sendiri , ni semua benda nak ambik dekat blog aku ! Sial betul lah kau ni kan ? setan , anjing , btch , fcker , bstard boy .


p/s : kalau kau rasa kau ambik , curi , tiru blog aku punya gadget atau gambar , maksudnya aku tengah cakap pasal kau lah ye anjing :) *ni untuk post orang yang saye kenal dan yang pasti ni bukan kawan kawan rapat saya yang morning school session :) *



ni untuk kau !


Labels: