Home Sweet Home :)
Sunday, March 13, 2011 @ 10:36 PM






home sweet home .

HAHAHA! akhirnya dah sampai rumah , rindu betul dekat Mr.Teddy Bear Blur (: tadi masa kat kampung ramai gila kazen datang :O malu dohhhhhhh ! HAHAHA . rasa tak berapa selesa sebab ramai sangat orang :P . tapi duduk rumah laaaaaagi best (: . malam malam mcm ni nak buat ape ek ? bosan gila tahap gaban ni :'( . kredit dah habis . takde orang nak share top up atau tolong belikan . malas betul nak jalan kaki pergi kedai malam malam ni . takuk nanti orang culik *tetibe je . HAHAHHAHAHAHA (: galokkkkk . raja mohd faiz ni lama betul tak update blog , die cakap line internet rumah die takde . kesian kat kauuuuu bro (: , tu la lain kali bayar la bill . HAHAHAHA :P nak blogwalking blog orang la , daniel , akmal azmi , faj , dan lain lain . and i hate copycat !

Labels: