Damn yuhhh enemy -___-
Wednesday, March 30, 2011 @ 10:46 PM


Damn yuhhh enemy -___-

Kawan kawan aku semua kau nak rampas . Special friend aku pun kau nak rampas jugak ke babiiii * tapi aku sure kau takkan dapat punye :) * . Best friend aku kau memang comfirm TAKKAN dapat rampas lah :D Sebab kitorang memang benci babiiii macam kau nehhh :D Aku kesah apa kau kaya , kau ingat kau kaya , kau bagus lah ? HAHAHA . Go die lah fuckerrrrrrrrrr :D Kau ni menyemak dalam sekolah tu :D Ape ? Kau perasan kau kuat ? So , ade aku kesah ke babiii :')Kau sebar lah fitnah kau tu ye babiiii :') Call bestfriend aku pastu maki maki ? Kau ingat kitorang ni BODOH SANGAT MACAM KAU KE ? :) Kitorang takde enemy selain KAU SEORANG je BABIII :) Kau nak ejek kawan kawan aku PONDAN,G MACAM KAU ? Aku rasa diorang tu NORMAL , aku rasa kau tu perangai macam PONDAN,G . HAHAHAHAHA . Berapa ringgit kau jual untuk satu malam ? Ke tak laku ? :D HAHAHAHAHAHA . Kau ingat kau bijak sangat lah dalam class tu ? Ala , relax la bro , baru first exam :) Lagipun kalau bijak sangat , dah comfirm gila ke SPM tu kau boleh Straight A ? HAHAHAHAHA . Lepastu nak sound pengawas Perpustakaan tu semua lembut ? HAHAHAHA bapak BODOH nye kau ni , otak kasi anjing makan ye ? Patut lah . Kau tau tak , sejak 2009 aku jadi Pengawas Perpustakaan ni , hidup aku hari hari GEMBIRA walaupun sibuk . daripada kau ? hari hari sebar fitnah , pastu hidup tak aman . Kitorang sekurang kurangnye ada nilai PERSAHABATAN antara satu sama lain . tolong antara satu sama lain :) Kitorang okay je ? normal je ? Kau tu hah , otak kasi anjing makan , memang la nampak tak normal . HAHAHAHAHA . Lepas Pengawas Perpustakaan , Persatuan Bulan Sabit Merah pulak kau nak sound ? Kau cakap semua yang join ni pondan ? Ya Allah , kau ni tak habis habis dengan ayat tu kan ? Aku tau la kau tu memang P*N*AN ! HAHAHAHAHAHHAA . Jangan lah suruh orang lain ikut jadi macam kau pulak bro :D Kau cakap uniform PBSM macam tu , yang kau tu dulu pun AHLI PBSM jugak sebelum ni , kau ni memang bodoh , bengap dan sebagainya lah babiii :) HAHAHAHHAHA . nak cakap orang tapi sebenarnye kutuk diri sendiri . HAHAHAHAHA . memang aku tak boleh blah la dengan kau :) Dah la , lain kali update lagi cerita babiii ni , panjang pulak post aku kali ni , boleh catat sejarah ni :D HAHAHAHAHHAHAHAHA , aku tau babiii tu stalk blogger aku :) tapi lagi bagus dia tak stalk , nanti banyak pulak dia buat fitnah / make-up story :)



BYE :D I <3 A . HAHAHA

Labels: