Fun + Bad + Tired Day (:
Saturday, January 22, 2011 @ 11:30 PM


hari ni gotong royong perdana , dekat sekolah memang best giler arhhhhhhhh ! HAHAHA ! macam macam aksi ade ..., gambar akan diupload esok kalau ada free time ..., then blaik jalan kaki tadi dengan suresh ....., rasa nak tercabut lutut ....., boleh ke dia cakap mak cik tua depan rumah dia boleh jalan lagi jauh dari aku ? HAHAHAHA! sampai rumah check bag , file aku tertinggal dekat seklah ! dah la dalam tu ada kunci rumah , aku pun tak boelh masuk rumah . kena tunggu mak aku balik kerja ..., hadoiii ..., bad luck betul ..., bagaimanapun hari ni tetap best giler HAHAHAHA! malam on FB chat dengan pak cik FAHMI ARIEEF .... good luck amik lesen okay ? jangan lupa kau tu Driver aku okay ? HAHAHAHHAHAHAHA ! okay lah ..., tata !!! HEHEHEHE :D

Labels: